Select Page

Kaarten, plaatsen, routes en meer zonder programmeren

Met een ArcGIS Online Contributer abonnement heeft u alle tools in handen om kaarten te maken, plaatsen te zoeken en markeren, routes te berekenen en nog veel meer. Het beste is nog dat dit allemaal kan zonder te programmeren, het is slechts een kwestie van klikken en slepen.

Slechts € 750 per jaar

Kaarten

Maak de mooiste kaarten in een handomdraai. Gebruik hiervoor de vele beschikbare basiskaarten en andere handige tools.

Plaatsen

Zoek en vind plaatsen, markeer ze op een kaart of analyseer met de daarvoor beschikbare tools.

Routes

Bereken eenvoudige routes of voer complexe analyses uit met standaard tools,
bijvoorbeeld om de meest efficiënte leveringsroute te berekenen.

... en nog veel meer

Bijvoorbeeld:

  • Werk samen met een team
  • Deel eenvoudig met de buitenwereld, of alleen uw team
  • Gebruik de vele gratis datasets
  • Werk mobiel, op het terrein
  • Bouw snel en zonder programmeren apps
  • Maak scenes in 3D

Cloud Based

ArcGIS Online is Software-as-a-Service (SaaS) en kan daarom overal en altijd gebruikt worden, zelfs door honderden of zelfs miljoenen mensen tegelijk. Esri zorgt voor de software updates en het onderhoud zodat u zich alleen op het werk kunt concentreren.

Veilig en privé

ArcGIS Online wordt vertrouwd door de meest gereguleerde industrieën en behaalt regelmatig security en privacy certificaten. Het is flexibel, redundant en vanaf de basis opgebouwd met beveiliging als doel.

Enterprise ready

ArcGIS Online voldoet aan uw IT-vereisten, inclusief beveiliging, authenticatie en privacy. Het biedt logboeken en andere geavanceerde rapporten, zodat u de activiteiten van uw organisatie kunt bijhouden.

Creëer maps, scènes en apps

Via Map Viewer en 3D Scene Viewer hebt u toegang tot een galerij met basiskaarten en stijlen voor het verkennen en visualiseren van uw gegevens.  U hebt ook toegang tot sjablonen en widgets voor het maken van webapps die u kan publiceren naar ArcGIS Online.

Samenwerking en sharen

U kan groepen instellen die privé en dus alleen op uitnodiging zijn of openbare groepen die beschikbaar zijn voor iedereen. U kan ook kaarten delen door ze te embedden in webpagina’s, op blogs of in internet apps en via sociale media. Gebruik gerichte apps om samen te werken met collega’s in het veld of op kantoor.

Exploreer en analyseer data

Toegang tot ArcGIS Living Atlas of the World, een dynamische verzameling kaarten, scènes, gegevenslagen, afbeeldingen, analyses en apps uit de ArcGIS-community. Gebruik de analysetools die zijn opgenomen in Map Viewer om nieuwe patronen te onthullen, geschikte locaties te vinden, uw gegevens te verrijken, uit te zoeken wat er in de buurt is en vat uw gegevens samen.

Beheer data

Voeg uw eigen gegevens toe, beheer en deel ze.  U kan uw gegevens publiceren als weblayers op ArcGIS Online. Dit maakt interne bronnen vrij, aangezien deze weblayers worden gehost in Esri’s cloud en schaal dynamisch naarmate de vraag toeneemt of afneemt. U kan uw layers toevoegen aan kaarten en anderen toestaan ze ook te gebruiken.

Mobiel op het terrein

Profiteer van de ingebouwde hulpmiddelen en apps om gegevens te verzamelen, te navigeren, te coördineren en projecten te volgen. Maak kaartgebieden om kaarten offline mee te nemen. Stel de synchronisatie zo in dat editors  de nieuwste updates op de kaart kunnen krijgen. Open uw organisatie vanuit ArcGIS Companion, een mobiele app waarmee u inhoud kan verkennen, groepen kan bekijken en zoveel meer.

Configureer de website

Met ArcGIS Online stelt de beheerder de site in en configureert deze om te voldoen aan uw eisen. Er zijn tools en instellingen voor het managen van mensen, monitoring van activiteiten, het houden van beveiligingscontroles en het specificeren van de gebruiksvoorwaarden voor uw gegevens.

Wacht niet langer

Enkele voorbeelden

Story Map | Grand Nettoyage de Printemps 2017

De Story Map legt op basis van kaarten en verschillende inhoud (tekst, video’s,…) de ‘Grote lenteschoonmaak’ in Wallonië uit.

Web Map Application | Aide.be

Deze eenvoudige webmap applicatie bevat de locaties van de afvalwaterbehandelingssite en de pompstations. De webmap bevat verschillende widgets zoals zoekfunctie, legende, basemap, layers en feature layers. U kan er ook uw GPS locatie op activeren.

Story Map | Le Brabant wallon

Op de website van Brabant wallon krijgt u verschillende kaarten ter beschikking met informatie over de provincie. Gemeentes, administratieve informatie, watervoorraad en fietsroutes zijn beschikbaar.

Story Map | Semaine de la Mobilité

De Story Map Shortlist template is gebruikt om de verschillende deelnemers aan de week van de mobiliteit in Wallonië te geolocaliseren en bekend te maken. Het ging zowel om mensen, scholen, bedrijven als gemeenten die meewerkten aan het initiatief.

Web Map Application | Atlas for schools

Atlas met geografische gegevens en layers voor scholen. Dit voorbeeld is gepubliceerd in ‘Espace numérique’ , afdeling Humane Wetenschappen.

Embedded Map | Parkeerplan Doornik

ArcGIS Online embedded map dat de verschillende parkeerzones weergeeft in Doornik op de website.

Slechts € 750 per jaar

Mis niets met onze nieuwsbrief